Hvad er japansk lifting?

I japansk lifting benyttes hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet. Behandlingen løfter og glatter ansigtet , som hermed afspændes.
Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m. Dette giver et helt naturligt ’ansigtsløft’ med en skøn, meditativ og beroligende effekt. Japansk lifting er meget behagelig og giver gode resultater på et træt og anspændt ansigt.

Behandlingen

Til japansk lifting anvendes der udelukkende økologiske produkter. I behandlingen anvendes hybenrosekerneolie som er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning.

Hvor mange behandlinger
For at opnå det bedste resultat anbefales flere behandlinger i træk, tæt på hinanden. Fx fire behandling over 14 dage og efterfølgende én pr. uge de næste 3 – 5 uger.

Produkter der benyttes i behandlingen:

Bemærk:
Vi behandler ikke ved høj feber eller smitsom sygdom i udbrud.

i ro & mag

Vi prioriterer at tilbyde behandlinger, når det passer dig. Derfor kan vi tilbyde både aften- og weekend‐tider.

er du gravid

Vi har en helt speciel pude til gravide, så du kan ligge på maven og nyde din behandling.

parfumefri klinik

Vores lagner og håndklæder er vasket uden parfume, og vi bruger paraben‐fri creme og olie i behandlingen.

Om metoden

Japansk lifting er en kombination af forskellige metoder inden for ansigtszoneterapi, som påvirker både kroppen og ansigtet.
Teknikken er en sammensætning af metoder fra østen, der benytter reflekspunkter i ansigtet som er forbundet med meridianerne. Og reflekspunkter i ansigtet kendt fra sydamerikanske og vietnamesiske metoder, hvor man bruger reflekspunkter til at stimulere lymfesystemet.


Japansk lifting øger blodcirkulationen , ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen. Behandlingen har indflydelse på mange af kroppens funktioner, idet 24 akupunkturpunkter bliver stimuleret, således at der arbejdes på hele kroppens energisystem. Punkterne har indvirkning på bl.a. kredsløb, nervesystem, lymfesystem og udrensning.


Metoden er udviklet af den internationalt anerkendte refleksterapeut Lone Sørensen, der gennem mere end 25 år har udviklet ansigtsrefleksterapi og også udviklet teknikken bag japansk lifting.
Christa har taget uddannelsen som japansk lifting-terapeut hos Mette Brandt i juni 2018, cosmobody.dk/ Mette Brandt var instruktør for Lone Sørensen.
Christa har også taget japansk lifting hos Dig i Centrum i april 2017. dig-i-centrum.dk